Jump to content

Vospo

Members
  • Content Count

    246
  • Joined

  • Last visited

  1. Rabble Rabble Rabble User received a warning point for this post.
  2. that time when Original Pancake was banned mid game for a mission with ANA
  3. TVT42 Factory Takedown v1
  4. From what i can guess, RHS may be working on it... maybe Lets just say that this particular weapon comes with a very distintive curse...
  5. GT: Vospo feel free to add me up
  6. Friday, Saturday, and sunday usually. I reccommend jumping on TS and ask for help in relation to your problem connecting, may be your CBA is not up to date.
  7. ''You will obey your overlord and drink this full-bodied IPA. You will enjoy the harmonious balance of its columbus, cascade, and centennial hops. You will be lured into our empire by its sweet, pineapply aroma and chinook dry hopping. You will be ruled by Overlord.''
  8. TVT66_Kavala_Upheavel_v2
  9. TVT70_Kavala_Upheavel_v1.2
  10. http://forums.unitedoperations.net/index.php/page/ArmA3/missionlist/_/livemissions/tvt59-gopher-hunt-v2-r791? Radios are not scrambled. mission seems very easy for blufor.
  11. Guess what Kerry you have passed the first step by siging up to the forums. I recommend looking at our Getting started guide to get your mods setup and join our Teamspeak3 http://www.unitedoperations.net/wiki/Getting_Started_Guide_(Arma_3) Also be sure to review our charter to get yourself familiar with what we expect fro the players on the server. http://www.unitedoperations.net/wiki/United_Operations_Charter If you require any help or just want to chat there is almost always people on the TS3 that can assist you.
  12. ok but the testing that I have done seems to be only affecting on our server alone. i habe tried on multiple other servers and it happens everytime. this chat log also seems to be calling towards crashes which i have not been getting. Also vanilla ARMA is unaffected
  13. So this weekend I have been getting frame rates that are in the single digits. now this is strange considering I have not changed any settings and have upgraded my gfx card to a GTX 1070. now i have done some testing by first useing the editer on tanoa with our modpack and getting 100+ fps, using no mods and joining a full Koth server and getting 45-60 FPS. Arma 3 is the only game affected as well as our server is the only one affected. there is also a strange lag while at the slotting screen and on the briefing screen, again only on our server. Also because of it I am getting the occasional SESSION LOST. I have verified and repaired my Arma 3 more times than i can remember, checked my RPT but didn't find anything glaringly obvious, I have tried changing my settings to everything from everything all low and to everything maxed out and everything in between. I really cannot see what is happening and how to fix it hopefully someone here knows what is going on and can shed some light on the situation.
  14. Most recent updated versions of clasic shell and audacity have been hacked and will overwrite your MBR (Master Boot Record) https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/4vw21h/massive_psa_do_not_download_classic_shell_read/
×
×
  • Create New...